Telefonos Bejelentkezés
06 20 361 1711

Mi a célja a Lélekgyógyításnak ?

Elsősorban az, hogy önmagunkat megismerjük, felismerjük és elismerjük helyünket, valamint fontosságunkat a Világot alkotó nagy „rend"-ben. 

Csiszolgatjuk tökéletlenségünket, hogy beláthassuk, a világ tökéletességében nem is lehet cél, hogy tökéletesek legyünk, mert valójában már azok vagyunk. Helyet kapnak a csodák, az örömök és a boldogság életünk minden területén. És a legfontosabb, hogy megjelenik a feltétel nélküli szeretet.
Tudatunk önsegítő rendszerével képesek leszünk életünk jobbá tételére, miközben nincsenek drámák, traumák a folyamatok során. . Alkalmazásával egyre tudatosabbá válunk, bármelyik pillanatban rajtakaphatjuk magunkat saját valóságunkról alkotott negatív gondolkodásunkon, s azonnal lehetőségünk van megváltoztatni azt, átírva ezzel életünk további folytatását. És itt egy újabb fontos információ! A gondolatainknak és szavainknak mindent elsöprő vagy építő, teremtő ereje van, amire nem fordítunk kellő figyelmet. A Lélekgyógyítás megtanítja, hogyan tudjuk a fókuszált gondolatok erejét az életünk boldogságát eredményező dolgokra fordítani. Segít használni a tudatosságunkat, hogy az „itt és most"-ban azt tapasztaljuk, amit valóban tapasztalni szeretnénk.

Kapcsolat

Cím: 1011 Budapest Jégverem utca 6 3. emelet 4

Tel: 06 20 361 1711

Fax: (+361) 801-70-95

Email: ballaieniko@jivasolar.hu

Lépjen velünk kapcsolatba

1